Allahindlus!

SANOTACT Toidulisand “Cistus Infektblocker” viiruste ja bakterite vastaseks füüsiliseks kaitseks ning köha leevendamiseks, 30tbl / 60g

  • Gluten Free
  • Lactose free

Original price was: 11,50€.Current price is: 8,90€.

-23%

Laost otsas

Teavita mind, kui toode on jälle saadaval

Tasuta Eesti-sisene tarne pakiautomaati tellimustele alates 39€

  • Sisseloginud kliendile kõik tavahinnaga tooted vähemalt -10%
  • Tellitud kaubale saab ka ise kohapeale järgi tulla. Kohapeal saab tasuda nii pangakaardiga kui ka sularahas
Garanteeritud turvaline tasumine

Cistus-Infektblocker. Mugavad puuviljased suhkruvabad imemispastillid kiviroosiku-päevakübaraekstraktiga ja kummiaraabikuga. . Ei sisalda säilitusaineid, värvaineid, suhkrut; gluteenivaba, laktoosivaba. Polüfenoole sisaldavate taimeekstraktidega, füüsiliseks kaitseks viiruste ja bakterite eest ning ärritusköha leevendamiseks. Looduslik kaitsekilp suurema nakkuseohu korral. Meditsiinitoode. aitab ennetada ja tõrjuda mis tahes päritoluga suuremat nakkuseohtu tänu füüsilise barjääri loomisele kurgu limaskestal. Leevendab kuiva ja ärritusköha. Looduslik tervisekaitse suurema nakkuseohu korral.
Imemispastillide sanotact® Cistus-Infektblocker korrapärane kasutamine suurema nakkuseohu ajal toetab viiruste ja bakterite tõrjumist tänu füüsilise kaitsebarjääri loomisele kurgu limaskestal.
– Viiruste ja bakterite tõrjumiseks
– Kiviroosiku-/päevakübaraekstraktiga
– Meeldiva puuvilja-mündimaitsega
Taimeekstrakti (kiviroosiku-/päevakübaraekstrakti) polüfenoolid (tanniinid) katavad kaitsekilbina suu ja kurgu limaskesta ning aitavad sel viisil tõrjuda viiruseid ja baktereid, enne kui need kehasse satuvad. Tänu füüsilisele toimeviisile ei teki resistentsust. See standardiseeritud spetsiaalne ekstrakt võimaldab polüfenoole väga tõhusalt annustada. Kummiaraabik leevendab kuiva ja ärritusköha.
Annustamissoovitus: imege 1 imemispastilli aeglaselt suus 3 kuni 6 korda päevas.
Lapsed alates 6. eluaastast: 1 pastill 1 kord päevas. Lapsed alates 12. eluaastast (ja vähemalt 25 kg kehamassiga): 1 pastill 3 korda päevas.

Koostisosad

Koostisained: Toimeaine: 1 imemispastill sisaldab kummiaraabikut, kiviroosiku-/päevakübaraekstrakti. Muud koostisosad: maltitool, sorbitool, puhastatud vesi, askorbiinhape, sidrunhape, aroom, piparmündiõli, taimeõli, atsesulfaam-K. Hoiatus: Pastillid sisaldavad maltitooli ja sorbitooli ning võivad liigsel kasutamisel põhjustada kõhulahtisust. Hoidke lastele kättesaamatus kohas.

Säilitamine

Säilitada kuivas ning jahedas kohas

Lisainfo

Kaal

Omadus

Toote päritolu

Pilt on illustreeriv. Tegelik pakend, värv ja vorm võivad erineda.

Teavita mind, kui toode on jälle saadaval